Pronájmy - KD

Nabízíme možnost pronájmu prostor v Kulturním domě Březová právnickým i fyzickým osobám. 

Bližší informace o podmínkách pronájmu podá p. Jana Gogová telefonicky na čísle 607 022 923, e-mailem (gogova@mu-brezova.cz) nebo osobně na adrese Kulturního domu.


Malý (konferenční) sál – 500 Kč/hod. + DPH

Nabízíme k pronájmu konferenční sál. Možnost pořádání firemních schůzí, konferencí, besed, kurzů apod. Ve výjimečných případech lze pronajmout také k pořádání soukromých akcí.

Prostor je vybaven dataprojektorem a plátnem pro případné promítání, např. při školení. K prostoru lze připojit i malou recepci u vchodu do sálu.

Kapacita činí max. 70 míst k sezení. Podrobnosti o průběhu jednotlivých akcí, výzdobě a dalších službách je nutné domluvit přímo v KD Březová. 

Fotografie >>>


Společenská místnost za kinosálem – 350 Kč/hod. + DPH

Nabízíme k pronájmu malou společenskou místnost s vlastní kuchyňkou a sociálním zázemím. Možnost pořádání soukromých akcí menšího charakteru (menší rodinné oslavy, oslavy jubileí, setkáni kolektivů a jiné uzavřené společnosti), firemních schůzí, konferencí, besed, kurzů apod.

Kapacita činí max. 15 míst k sezení. Podrobnosti o průběhu jednotlivých akcí, výzdobě a dalších službách je nutné domluvit přímo v KD Březová.

Fotografie >>>


Loutkový (multifunkční) sál – 400 Kč/hod. + DPH

Nabízíme k pronájmu loutkový (multifunkční) sál. Vhodné k pořádání menších koncertů, přednášek, besed, konferencí apod. 

Kapacita sálu činí 76 míst k sezení. Podrobnosti o průběhu jednotlivých akcí, výzdobě a dalších službách je nutné domluvit přímo v KD Březová.

Fotografie >>>


Kinosál – 800 Kč/hod. + DPH

Nabízíme k pronájmu digitální kinosál. Vhodné k pořádání koncertů, přednášek, firemních prezentací, apod. V případě domluvy lze za příplatek využít využít moderní digitální dataprojektor a ozvučení kina Dolby Surround 7.1.

Kapacita sálu činí 212 míst k sezení. Podrobnosti o průběhu jednotlivých akcí, výzdobě a dalších službách je nutné domluvit přímo v KD Březová.

Fotografie >>>

ZŮSTAŇ INFORMOVANÝ O NAŠICH NOVINKÁCH

Přihlas se do našeho newsletteru a budeme ti zasílat novinky přímo na e-mail.